fbpx
Bel ons op 0344 – 661 547 of mail ons op info@huizepoelzicht.nl

Rotisserie

Rotisserie Huize Poelzicht

Rotisserie Huize Poelzicht is een stijlvol en elegant restaurant waar u naast een heerlijk diner, welkom bent voor een business lunch, borrel met vrienden of collega’s, een onvergetelijk huwelijksfeest, en nog veel meer.

Het restaurant is geopend voor elke culinaire wens. Samen met de centrale ligging, de goede bereikbaarheid, en de mogelijkheid om vrij te parkeren, biedt Huize Poelzicht oneindig veel mogelijkheden.

Er zijn 1001 manieren om bij Rotisserie Huize Poelzicht te genieten. Ontdek jouw manier!

Vleesch Anno Nu

Het grootste geheim van Rotisserie Huize Poelzicht is de Rotisol, speciaal voor de eigenaren gemaakt in Chelles, Frankrijk. Samen met Chef-kok Reinder de Haan, ontworpen voor de wensen van Huize Poelzicht. Deze moderne manier voor het garen van vlees zorgt gegarandeerd voor de beste smaak en kwaliteit. In combinatie met de lichte bijgerechten en sauzen serveert Rotisserie Huize Poelzicht haar klassieke gerechten in een modern jasje.

Het geheim zit echter niet alleen in de Rotisol. Ervaar de elegante en vriendelijke sfeer dat het huis ademt en dat wordt gevoed door de warme gastvrijheid van Jetske, de vrouw des huizes.

Samen staan ze voor u klaar voor een onvergetelijke ervaring.

Wist u dat Huize Poelzicht als officiële trouwlocatie garant staat voor een onvergetelijke dag? Zelfs het burgerlijk huwelijk kan hier worden voltrokken. Kijk voor meer informatie op de Evenementenpagina.

Rotisseriemenu

Het Rotisserie menu is een wisselend 3 gangen menu met een vlees, vis of vegetarische optie.

Lunch & Diner

Bij Huize Poelzicht kunt u terecht voor een lunch, diner, borrel of gewoon voor een kop koffie.

Volg ons op Instagram