fbpx
Bel ons op 0344 – 661 547 of mail ons op info@huizepoelzicht.nl

Partners en Zusterbedrijven

Wij werken samen met een aantal partners om ervoor te zorgen dat uw dag een succes wordt.

Alles voor uw huwelijk in de BetuweTrouwen in de Betuwe is een samenwerking van lokale ondernemers waar u alles kunt vinden voor uw trouwdag. Op deze site vindt u handige tips voor de voorbereiding, hulp tijdens uw ceremonie en receptie.

Wijnen uit de BetuweEen gefaseerd aangelegd wijndomein in het midden van de Betuwe. Tijdens uw feest kunnen wij wijnen schenken die lokaal geproduceerd zijn door dit wijndomein. Vraag ons naar de mogelijkheden!

leydsch wijnhuysSteven van Oosterzee, vinoloog en gek van wijn helpt u met al uw vragen omtrent wijn. Als het gaat om proeverijen of een speciale fles voor die ene speciale gelegenheid, bij ’t Leydsch Wijnhuys bent u aan het juiste adres.

Fruitbedrijf de BierkampU vindt Fruitbedrijf de Bierkamp direct naast Huize Poelzicht. De Bierkamp is een traditioneel familiebedrijf waar de familie van Beusichem zorg draagt voor het verse fruit dat wij verwerken.

Naast Huize Poelzicht hebben wij een aantal zusterbedrijven.

't Pannenkoekenhuisje Oudt LeydenIn een sfeervol pand, met een klassiek Hollandse inrichting en Delfts blauwe borden serveren wij ouderwets goede pannenkoeken.