fbpx
Bel ons op 0344 – 661 547 of mail ons op info@huizepoelzicht.nl

Over ons

in het hart van Nederland

Temidden van de pittoreske Betuwse boomgaarden en landerijen, op de plek waar de Linge en de Waal samenkomen, ligt het stijlvolle Huize Poelzicht. Wanneer u iets te vieren heeft, een zakelijke bespreking heeft of van een royale High Tea met vrienden wilt genieten, bent u hier aan het juiste adres. Binnenshuis ademt de hofstede een sfeervolle mix van huiselijkheid en landelijke charme. Daarbij denken de eigenaren met hun gasten mee: in overleg kan aan de meest uiteenlopende wensen tegemoet worden gekomen.

Huize Poelzicht ligt nabij de A15 en is hierdoor gemakkelijk per auto te bereiken. Onze parkeerplaats biedt daarbij plaats aan vijftig auto’s; handig bij groepsbijeenkomsten of bedrijfsuitjes! De ligging van Huize Poelzicht biedt daarbij tal van recreatiemogelijkheden: in de omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes; nabijgelegen Slot Zoelen is gelegen op een fraai en openbaar toegankelijk landgoed, en in de directe omgeving zijn het hele jaar door themamarkten, exposities en evenementen. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin naast de deur van Huize Poelzicht.

een bundeling van krachten

Chef-kok Reinder de Haan leerde het koksvak in de prestigieuze restaurants Le Garage, La Rive en De Kersentuin en was vervolgens jarenlang eigenaar van twee drukbezochte eetgelegenheden in Leiden. Jetske de Haan-Polderman ontdekte haar talent als gastvrouw tijdens haar werkzaamheden als KLM-stewardess. Samen zijn zij de eigenaren van Huize Poelzicht.

Met de aankoop van de sfeervolle achttiende-eeuwse Betuwse hofstede verwezenlijkte het echtpaar een gezamenlijke droom: in Huize Poelzicht bundelen ze hun krachten en verwelkomen ze hun gasten in tal van mogelijke settingen.
Over de historie van Huize Poelzicht

geschiedenis

Huize Poelzicht ademt een landelijke, haast Franse sfeer; openslaande ramen, Art Nouveau-details en houten lambriseringen. Een sfeervolle en tegelijkertijd huiselijke ambiance, waarin iedereen zich direct op z’n gemak voelt.

Bij de naam Poelzicht denk je niet direct aan een locatie omringd door akkers en boomgaarden, maar Huize Poelzicht dankt de naam aan het feit dat voor het huis ooit een flinke vijver was vol zwanen en andere watervogels. De eigenaren overwegen de vijver te zijner tijd in ere te herstellen, zodat de hofstede daadwerkelijk weer op een poel zal uitkijken – inclusief koninklijke vogels.