fbpx
Bel ons op 0344 – 661 547 of mail ons op info@huizepoelzicht.nl

Evenementen

Sfeer en Comfort

Waar sfeer en comfort samenkomen, staat Huize Poelzicht garant voor een unieke ervaring en hoogstaande kwaliteit.

Trouwen in de Betuwe

Wist u dat Huize Poelzicht als officiële trouwlocatie garant staat voor een onvergetelijke dag? De romantische omgeving, in combinatie met de landelijke en intieme hofstede, geeft uw huwelijk een spectaculaire invulling. Omdat u op deze bijzondere dag hoort te genieten, dragen wij volledige zorg voor de ceremonie. Zelfs het burgerlijk huwelijk kan bij ons voltrokken worden. Maar indien u een kerkelijk huwelijk wil laten voltrekken, dan ligt de sfeervolle Agatha Capel op steenworp afstand.

Familie en Vrienden – het hart van ons bestaan

Er is niks mooier dan het samenzijn met familie en vrienden. De geboorte van uw (klein)kind, verjaardag, jubileum, en nog veel meer feestelijke momenten verzorgen wij met groot plezier. Wij ondersteunen u hierin graag van begin tot eind. Neem voor advies, overleg of een offerte contact met ons op via de telefoon of email.

Zakelijk Culinair

Huize Poelzicht brengt een bijzondere locatie en culinaire hoogtepunten samen tot een beleving voor al haar gasten. Vier succes, waardering, loyaliteit en dankbaarheid met een feestelijke en culinaire samenkomst. Met diverse zakelijk arrangementen biedt Huize Poelzicht tal aan mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement. Ook flexibiliteit staat voorop en wordt er graag een evenement op maat gemaakt.

Evenement op maat

Wij staan open voor al uw wensen en ideeën om zo een evenement speciaal voor u te verzorgen. Kom langs voor een kopje koffie of thee om samen te brainstormen over de mogelijkheden. Wij bieden u een offerte op maat.